Újévi sms-ek 2.

Újévi sms-gyűjtemény - 2.rész

Újévi sms

1. Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

2. Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

3. Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok míg magamnál vagyok.

4. Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és ha a zacskódon sültzsír csorog, akkor berúgtál és az újévi malacot dugod! B.U.É.K

5. Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a mult évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!

6. Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag örömteli szépet! BUÉK!

7. Durranjon a pezsgo szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked! Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

8. Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

9. Eljött hát az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább álok, úgyis tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! B.U.É.K!

10. Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon,régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK

11. Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat azúj év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre jóra. Boldog Új évet!

12. Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadba, és még vagy 50 évig ne kelljen VIAGRA! BUÉK!

13. Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok!!

14. Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe!

15. Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre.

16. Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog Új Évet!!!

17. Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

18. Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek.S szívedbe csendüljön mindig az ének:Hogy vannak akik szeretnek téged!

19. 2007-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

20. Utolsó napján ennek az évnek a cigánycsemeték megint útra kélnek, azt kívánom neked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád ,s maradjanak nálad! BUÉK.

21. Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé 2009-es évedet! B.U.É.K.

22. Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

23. A jövő évben legyen részed minden szépben szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok neked boldog új évet!

24. Az új évben éld az életed vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában, legyen kezedben a söröd, szőke cicák szopják le a pöcsöd!

25. Disznó visít, petárda durran, részeg feje a padlón koppan, Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, több rímet nem tudok, Boldog Új Évet Kívánok!

26. És az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR" BUÉK

27. Az új évben tekerést holnapra ne halassz(!) potya pinát el ne szalassz, álljon a farkad, mint a diadalmi zászló, kívánja ezt neked egy ifjú csákó!

28. Kívánok mindenkinek 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét,365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet, és31536000 másodperc sexet. BÚÉK!

29. Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!

30. A szerencse banknál a 2007-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

31. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

32. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

33. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

34. A mai nap szebb, mint a más a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Új Évet!

35. Hideg téli estén hó fedi a tájat ilyenkor a vörösbor hizlalja a májat finom malacka lapul a bendőbe kívánok sok minden jót az új esztendőben!

36. Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

37. Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexőrült pina! BUÉK !!!!!!!!!!!!

38. Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK!

39. Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked!

40. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

41. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!

42. Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

43. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

44. Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked!

45. Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

46. Nem kell Karácsony, nem kell Szilveszter, csak hogy farkam pinákban vesszen el!

47. Többek kedves érdeklődésére, hogy miért tűntem el szilveszter óta, tájékoztatásul közlöm, hogy NEM én vagyok a Zámbó Jimmy!

48. Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

vissza a főoldalra